Mia Musica is een initiatief om kinderen te enthousiasmeren om samen muziek te maken en muziekinstrumenten te voelen, ervaren, ontdekken en proberen.

Speelplezier staat voorop in waardering voor elkaars inzet en energie om samen een mooi geheel neer te zetten. Alleen kun je ver komen, maar samen kun je meer bereiken!

Workshop “Muziek ontdekken”

 

Duur: 45-90 minuten
Leeftijd: 6 t/m 10 jaar
Groepsgrootte: maximaal 30 kinderen

Op een verrassende manier ontdekken welk instrument ik heb meegenomen en samen kijken en beredeneren hoe ik daarmee muziek kan maken. Natuurlijk speel ik ter afsluiting een herkenbaar nummer voor de kinderen! Vervolgens gaan de kinderen verschillende muziekinstrumenten ontdekken en proberen. Zelf, maar ook samen, ervaren! Ook maken we muziek op een intuïtieve manier! 

Hierna gaan we samen muziek maken op een laagdrempelige manier die ik zelf ontwikkeld heb. Zonder dat je muzieklessen hebt gehad kun je meedoen en je voegt samen iets toe aan een nummer van bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen of bekende muziek uit een (Disney)film als “Encanto”. De kinderen zullen ervaren hoe belangrijk samenwerking is in de muziek en dat je elkaar de ruimte moet geven om iets bij te dragen, omdat elke bijdrage telt!

Workshop “Muziek verrassing”
(30-45 minuten)

 

Duur: 20-40 minuten
Leeftijd: 4 t/m 6 jaar
Groepsgrootte: maximaal 30 kinderen

Op een verrassende manier ontdekken welk instrument ik heb meegenomen en samen kijken hoe ik daarmee muziek kan maken. Natuurlijk speel ik ter afsluiting een herkenbaar nummer voor de kinderen!

Vervolgens mogen de kinderen uit de bak een klein instrument pakken en ontdekken hoe je daar muziek mee kan maken. We spelen met bekend muziek mee, en creëren samen (intuïtief) verschillende sferen! Een ontdekkingsreisje vol ervaringen! 

Kortom, een echte muziek verrassing!

 

Telefoonnummer

06-48154340

Volg me op
 

“Mia Musica”
Natasja Kalmeijer

Adres lessen

Rinkelbom Heerenveen, Zwanedrift 2