Bandcoaching

 

Mia Musica is gericht op het samenvoegen van allerlei muziekkleuren en hiermee een prachtige samenwerking te creëren tussen de kinderen. Samen muziek maken kan eenvoudig, maar toch leuk zijn!

Speel je een muziekinstrument en vind je het leuk om samen met andere kinderen muziek te maken in een band of ensemble? Meld je dan aan voor bandcoaching! Geef even aan hoe lang je met je instrument lessen hebt gevolgd. De richtlijn is minimaal één jaar. 

Voor de “Mia Musica Band” verzamel en schrijf ik muziek die aansluit bij de belevingswereld van kinderen en probeer het repertoire gevarieerd te houden. De muziek wordt afgestemd op de ervaring van de kinderen en het niveau van de beheersing van het instrument. Let op…! Ik ben geen vakdocent voor een bepaald muziekinstrument. Voor lessen en het (technisch) leren spelen op een instrument blijf je bij voorkeur lessen elders volgen. Ik kan door mijn kwaliteiten en talenten (bij)sturen, samenvoegen, muziek schrijven (arrangeren), repetities leiden en vooral enthousiasmeren om samen muziek te maken en mogelijkheden hiervoor creëren. Ik speel veel verschillende instrumenten, met trombone als nummer 1 en heb theoretisch kennis opgedaan door o.a. de examens. Kortom, ik ben breed muzikaal!

Wil u een indruk van mij en de lessen krijgen? Neem dan ook eens een kijkje op mijn Instagram en/of Facebook pagina. U kunt mij volgen!

Geef je op voor bandcoaching om samen muziek te gaan maken met andere kinderen door het invullen van het formulier, of een email te sturen naar: info@miamusica.nl

 

Aanmeldformulier en/of informatie bandcoaching

Bandcoaching programma

€111,00

Per kind voor de gehele lesreeks van
zes maanden.

 

Telefoonnummer

06-48154340

Volg me op

“Mia Musica”
Natasja Kalmeijer

Adres lessen

Rinkelbom Heerenveen
Zwanedrift 2